|  
CastellanoCatalà
Ronda 15
 
 

Productes Financers Volvo

Ronda 15, com a concessionari oficial Volvo, li ofereix una àmplia selecció de productes i serveis financers Volvo Car Financial Services perquè vostè com a client esculli el que millor s'adapti a les seves necessitats. Estan dirigits tant a clients particulars com a professionals i empreses. Esculli el producte o servei Volvo que li convingui. Nosaltres ens encarreguem de la resta. Les aventatges a destacar de Volvo Car Financial Services són:

Financiació Convencional

Per finançar el seu volvo nou o d´ocasió, Volvo Car Finance li ofereix un pla de financiació molt competitiu, flexible i personalitzat, podent triar l'entrada inicial i el termini de financiació amb les condicions més avantatjoses del mercat. Volvo Car Finance s´ajustarà a les seves necessitats i li oferirà la financiació que més li convingui.

Aventatges:

Financiació Taller

Ara pot finançar les seves operacions en taller. Ronda 15 li oferirà la financiació que més li convingui; ajornar el pagament de la seva operació o pagar en còmodes mensualitats sense que la seva butxaca es resenteixi.

Financi la seva reparació fins a 6 mesos sense interessos:
Demani més informació als nostres responsables de servei en els nostres tallers.

Volvo Car Renting

Es un contracte de lloguer a llarg plaç mitjançant el qual, pagant una quota mensual, vostè te dret a l´us del vehicle Volvo que esculleixi i a tots el serveis necessaris per garantir el seu perfecte estat. El renting, a més d´admetre tindre totes les despeses controlades, incorpora grans aventatges financeres i fiscals amb una gran simplicitat contable. Suposa per tant una gestió integral del vehicle.

Aventatges operatives:
En els termes marcats per llei, les despeses del Renting son deduibles en el impost de societats
En els termes marcats per llei i en funció de la seva utilització, es possible deduir-se un 50% de l´IVA en el cas de turismes i un 100% de l´IVA en el cas de vehicles industrials.

Serveis inclossos en el renting amb cobertura en el nostre concessionari oficial:

Volvo Car Insurance

Dissenyat pensant en vostè, perque pugui relaxar-se i conduir segur.

Li presentem les aventatges del programa Volvo Car Insurance:

Opcions de producte:

Volvo Car Extension

Volvo Car Extension li permet, com a client Volvo d´un vehicle nou, contractar una extensió de garantía per 12, 24 o 36 mesos sense límit de quilometratge, sempre que es contracti abans dels 24 mesos a partir de la data de matriculació i no hagi superat els 60.000km.

Aventatges:

Volvo Assistance

Volvo Assistance es un servei d´assistència en carretera gratuït i exclusiu per als nostres clients. Es vàlid durant els 2 primers anys a partir de la data de matriculació del seu vehicle i després, podrà continuar gaudint d´aquesta assistència sempre que passi els manteniments a la nostre Red de Serveis Oficials.

Cobreix al conductor i fins 5 passatgers (en el Volvo Xc90: 7 passatgers). També cobreix el remolc o la caravana arrosegada per l´automòbil.

Con Volvo Assistance, está protegido las 24 horas del día, durante 365 días al año. Esté en su propio país o viajando en países europeos, o incluso en casa, no tiene más que llamar al teléfono de Volvo Assistance y le atenderemos lo antes posible. Volvo Assistance le ayudará cuando tenga una avería o accidente en carretera, o su coche haya sido robado.

El servicio de Volvo Assistance se prolongará por 1 año más, sin cargos adicionales, cada vez que lleve su vehículo Volvo para realizar el mantenimiento a cualquier Servicio Oficial de nuestra red.
El seu concessionari oficial Volvo a Barcelona i Baix Llobregat
amb venda de vehicles nous i usats, recanvis, i servei de taller mecànic i taller xapa / pintura
 
  • Certificacions