|  
CastellanoCatalà
Ronda 15
 
 

Àrea de Clients Volvo Ronda 15

• Parking gratuït clients
• Zona WI FI en sala d´espera per clients

Boutique volvo: els presentem la nostre boutique plena de regals i accessoris.
Accedir a Boutique Volvo.Sol.licitar informació boutique Volvo
 
Club clients Ronda 15: A Ronda 15, rentem el seu Volvo gratis tota la vida mentre condueixi el seu Volvo.
- Tarja de tren de rentat: recàrregues gratuïtes Tarjetes Tren de Rentat (12€ en visites de manteniment a taller)
- Consulti al departament comercial com pot gaudir d´una ampliació de garantía gratuïta. Si vostè genera un contacte potencial en adquirir un vehicle a les nostres instal.lacions que finalment acabi comprant-lo en el plaç de 3 mesos des del enviament del contacte a la nostre concessió, li premiarem amb una ampliació de garantía (Seguretat Mecànica Volvo) per 1 any més.
Esdeveniments especials per socis: Rebi les últimes noticies de Volvo e informis sobre futurs aconteixements de la Marca (Salons de l´automòbil, presentació de productes, jornades de conducció segures, jornades de portes obertes, ...)

Les nostres promocions/ofertes:
- Ofertes excepcionals en vehicles “km0”, procedents de direcció o demostració. Aprofiti aquesta oportunitat única que li brindem amb uns preus que li sorprendran, comptant amb totes les garanties de comprar en un concessionari oficial Volvo, amb un vehicle certificat. Consulti les nostres ofertes online a la nostre pàgina -> VOLVO SELEKT.
- Campanyes postvenda (fabricant i propies). Campanyes promocionals segons periode estacional.

Programa de mobilitat Volvo: amb el nostre Programa de Mobilitat Volvo, tindrà un servei que li ofereix un Volvo de substitució quan deixi el seu vehicle en qualsevol de les nostres instal.lacions (Cormellà o Barcelona), per operacions de reparació o manteniment i a partir de només 40€/dia*.
* Preu per dia d´utilització per Volvo C30/V40 (IVA no inclòs). Consulti disponibilitat.

Volvo Assistance, amb una sola trucada, gaudeixi d´un servei d´Assistència en Carretera exclusiu per als nostres clients. En qualsevol part d´Europa, qualsevol dia i a qualsevol hora. Si pateix una avaria o accident en carretera o el seu vehicle és robat, Volvo Assistance li ajudarà.
Assistència gratuïta en carretera en cas d´avaria, accident, furt o robament durant els 2 primers anys a partir de la data de venda que aparegui en el certificat de garantía del seu Volvo, i després, podrà seguir gaudint gratuïtament d´aquesta assistència sempre que realitzi els manteniments del seu vehicle a Ronda 15, segons les condicions estipulades en el llibre de Servei del Fabricant.

Si vostè es troba a Espanya, haurà de marcar el número 902.120.591
Si vostè es troba a l´extranger i dessitja trucar a Espanya, haurà de marcar el número 34.91.594.93.59
El seu concessionari oficial Volvo a Barcelona i Baix Llobregat
amb venda de vehicles nous i usats, recanvis, i servei de taller mecànic i taller xapa / pintura
 
  • Certificacions